headershadow

Latest Blogposts

Afgelopen weekend weer een 2-daagse Workshop Tatoeëren gegeven !

Micky Sharpz Tattoo MachineDe inmiddels maandelijkse Workshop Tatoeëren viel in de maand november dit keer in een weekend. Zo konden ook mensen “bijgeschoold” 🙂 worden die anders lastig doordeweeks een afspraak kunnen maken.

Na de kennismaking, met de deelnemers en de onontbeerlijke koffie! én thee, op naar de oefenruimte.

We zijn begonnen met een stukje theorie over de tattoomachine , de naalden en naaldsoorten en de hygiëne.   Toen de naaldafstelling en de machine afstelling uitgelegd en geoefend.Daarna uitvoerig rechte en strakke outlines leren zetten geoefend. Natuurlijk heb ik daar een speciale oefening voor waar NIEMAND blij mee is 🙂 maar die je wel heel effectief leert strakke lijnen te zetten!

Toen nog een speciale buitenlijn oefening gedaan waarna de introductie tot het inkleuren begon. Hierbij hebben we een sjabloon oftewel een transfer handmatig leren maken. Iedereen was het er over eens dat het met de Vista Fax gemakkelijker ging :-). Na de uitleg van de technieken werd er weer driftig geoefend.Ondertussen heb ik nog wat tattoomachines afgesteld en uitgelegd en hebben we het over de Hawk machine gehad.

Tussendoor iedereen voorzien van koffie, thee en natuurlijk broodjes. En uiteraard tot in den treure het gedane werk besproken. ’s Avonds nog wat gegeten en toen iedereen weer zijns weegs.

De volgende dag, zondag dus, weer iedereen om 10.00 uur paraat voor de tweede dag van de Workshop Tatoeëren. We zijn begonnen met het plaatje via de Vista Fax om te vormen tot een sjabloon.

Het plaatje was gekozen omdat daar alle elementen en problemen in voorkomen die je in TattooLand 🙂 kunt tegenkomen. Dan heb je maar alvast een behoorlijk aantal encounters gehad! Outlines, kleuren  en schaduwen! Het was een zware klus maar aan het eind van de dag was iedereen behoorlijk in zijn/haar prestaties gestegen!

Wederom een vruchtbare Workshop Tatoeëren! Eric heeft de smaak van het tatoeëren nu goed te pakken en Juliët en Marcel zitten op een hoger plan.

En.. nog steeds niet onbelangrijk.. ook ikzelf heb weer genoten!

Eric, Juliët en Marcel bedankt!

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Afgelopen weekend weer een 2-daagse Workshop Tatoeëren gegeven !

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.