headershadow

Latest Blogposts

Sterren Tattoo

Het SterrenmeisjeIedereen kent denk ik het verhaal van het toen 18 jarige Sterrenmeisje uit Kortrijk (bij Gent, België) dat in 2009 een tattoo sterren op haar gezicht liet tatoeëren...

Haar verhaal is dat ze in slaap viel tijdens het tatoeëren van een paar sterretjes op haar hoofd. Toen ze wakker werd zaten er 52 sterretjes op de linkerzijkant van haar hoofd…Knap werk van die tattooman. Zijn verhaal is dat hij de sterretjes heeft gezet zoals zíj dat wilde hebben. En hij weigert dan ook een schadevergoeding te betalen.

Het meisje, inmiddels 20 jaar, maakte deze week bekend dat ze de rechtszaak, die ze aangespannen heeft tegen de tatoeëerder gestaakt heeft omdat ze geen geld meer heeft.De sterretjes worden inmiddels weg gelaserd, en dat gaat haar ongeveer €14.000,=  kosten!!

Zo zie je maar dat je ALTIJD een toestemmingsformulier moet laten tekenen door je klant. Als je een tattoo op handen, hals, nek of gezicht zet vermeld dat dan op dát formulier en geef in bijzondere gevallen ook een omschrijving van de tatoeage! (Als je überhaupt op die plekken een tattoo zet!).

Geef aan je klant  de fotokopie of scan van het door de klant ondertekende toestemmingsformulier mee en bewaar  het originele exemplaar in je klantenarchief.Dek jezelf zo goed mogelijk in tegen dit soort nare rechtszaken. Overleg bv  met je verzekeringsmaatschappij welke verzekering(en) voor jou het beste geschikt is/zijn.

 

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Sterren Tattoo

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.