headershadow

Latest Blogposts

Prettige Paasdagen

Verbouwing Tattoo Shop

Natuurlijk om te beginnen………..Prettige Paasdagen iedereen!

Normaal eindig je een blog met bovenstaande zin, maar er is veel gebeurt hier, 2 maanden geleden besloot mijn schoonzoon ( Big Tattoo Dennis ) samen met mijn vrouw, dat er verbouwd moest worden………..en dat gebeurde, vandaar dat jullie even niets gehoord hebben.

Je moet voor mijn werk natuurlijk een computer bij de hand hebben, nou die had ook, kon er alleen niet bij……..dus ik heb jullie niet in de steek gelaten hoor, vanaf nu ben ik weer volledig in bedrijf.  Dus we gaan weer van start, met de blogberichten, nieuwe ontwikkelingen in de tattoo wereld.

Rotary Machine en Autoclaaf?

Wat mij vooral opvalt is dat er heel veel rotary tattoo machines bijkomen, en het rare daarvan is, dan ontwerpen ze een hele lichte tattoo machine, waar je dan vervolgens een metalen grip en tip in moet doen, wordt dat ding nog loeizwaar !!!!
Maar daar komt nog wat bij, en wel het belangrijkste van alles !! Een metalen grip en tip zijn ten strengste verboden, tenzij je een officieel goedgekeurde autoclaaf heb staan, dan kan je dat spul steriliseren, nee niet in alcohol stoppen of ontsmetten, daar trekken bv de hiv virusjes zich niets van aan !!!  Nou nog 1 keer dan, PRETTIGE PAASDAGEN ALLEMAAL en get inked.

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Prettige Paasdagen

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.