headershadow

Latest Blogposts

Outlines met gekleurde inkt gezet!

Outlines met kleur werden altijd al gezet, meestal op verzoek van de klant. De meeste tatoeëerders waren er niet dol op omdat de tattoo er niet “stevig” uitziet en omdat je na een paar jaar de contouren van de tattoo niet meer zag en de tatoeage er dan vervaagd uitzag. De klant kwam dan weer terug en de hele zaak moest weer bijgewerkt worden… (Hij is tóch vaal geworden,  je had me nog zó gewaarschuwd…)

De laatste jaren zie je echter steeds meer tattoos die gezet zijn met gekleurde buitenlijnen, door gerenommeerde artiesten, en er FANTASTISCH uitzien en toen ben ik me er opnieuw in gaan verdiepen.

Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij een tatoeëerder/fabrikant die reclame maakt voor zijn product, tattoo inkt. Hij test de inkt die hij laat vervaardigen en verkoopt namelijk op zichzelf. En dát is natuurlijk een ijzersterk argument dat hij er zelf zeer veel vertrouwen in heeft…! Ik heb een webinar van hem gevolgd en hij heeft voor mij tot nog toe het voordeel van de twijfel. (Ik wil namelijk eerst zo’n tattoo zien die al een jaar of vijf zit, liefst langer, voordat ik mijn tot nog toe gegronde twijfel kan wegnemen)

Mocht je iemand weten die zo’n tattoo al langere tijd heeft aarzel dan niet contact met me op te nemen want ik wil dat graag zelf zien. (tattoochiel@gmail.com)

De vernieuwing in de tattoo-wereld gaat snel en is heel interessant om te zien en te volgen, maarrr je bent wel bezig op een heel exclusief canvas, De Huid! Dus enige voorzichtigheid is wel geboden.

 

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

GRATIS! e-book Leren Tatoeëren in 11 Simpele Stappen!

0 reacties op “Outlines met gekleurde inkt gezet!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.