headershadow

Latest Blogposts

Tattoo Machine Coils

Tattoo Machine coils black

Zojuist heb ik een artikel geschreven over wat wel het hart van de tattoomachine genoemd wordt: De Coils! De coils ofwel de spoelen geven de kracht van de machine aan en bepalen daardoor ook voor welk werk je de tattoo machine het best kunt gebruiken. Welke naald of beter nog, welke naaldgroep je kunt gebruiken bij welke coils machine.

Ook werd de Rotary machine genoemd maar niet besproken.
De laatste jaren zijn dat soort machines erg opgekomen en veel tatoeëerders werken er graag mee.    Zelf ben ik er 20 jaar geleden mee in aanraking gekomen en vond het best wel handig. Maar hygiëne technisch gezien was het best nog een heel gedoe!  En ik miste het “gezellige” gezoem van de vertrouwde klassieke coils machine, en het afstellen van de tattoo machine naar je eigen hand.

Voor enige uitleg over de coils en de toepassingen daarvan zie http://tattoochiel.nl/tatoeeren-kennisbank/de-tattoo-machine/tattoo-machines/
Inmiddels zijn er zelfs rotary machines met naaldmodules wat ook weer verslavend lijkt te werken voor een aantal vakbroeders heb ik gehoord.

Je moet alles proberen en gebruiken wat voor jou het beste werkt!

Succes,

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Tattoo Machine Coils

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.