headershadow

Latest Blogposts

Tattoos Wel of Niet coveren?

tattoo cover lotusbloem door Juanky Tattoo

Ga je tattoos wel of niet coveren?

Laatst was er een meisje/jonge vrouw in de shop die voor 35 euro! een mislukte kroon tattoo en foute Latin letters op haar borstbeen had laten zetten. Of ik daar niet iets moois van kon maken… Daar kun je dus niets moois van maken!

Als je het al probeert aan te passen en het gaat herstellen dan blijft het altijd een slechte tattoo. Of je moet er iets heel anders en nóg  groters over heen zetten zodat het een nieuwe tattoo wordt. Dat wilde ze niet, het moest wel díe kroon blijven…

Ik heb haar aangeraden het weg te laten laseren en dan door een échte tatoeëerder een knappe kroon te laten zetten want zoals nu, nou daar liep ze compleet mee voor schut.

Gezet door een krabbelaar die dacht dat hij dat wel kon….het was zijn eerste tattoo NB! Meisje verminkt voor de komende 60JAAR!!
Voor laseren had ze trouwens geen geld en voor een knappe tattoo ook niet , dus dan laat je een giga tattoo zetten door zo’n L*L die niet één knappe outline kan zetten, niet op een oefenhuidje of op een varkenshuidje en ZEKER niet op de menselijke huid.
(Ik ben in staat om ze te wurgen… bij wijze van spreken 🙂

Zorg ervoor dat als je een tattoo gaat coveren dat je er een artistiek verantwoorde “nieuwe” tatoeage van kunt gaan maken. Wil de klant jou beperken tot wat kleine aanpassingen, zodat het er “wat beter” uitziet doe het dan NIET! Jij blijft namelijk aan de pan hangen als “die” tattoo artiest die er het laatst aan gewerkt heeft en de tattoo niet goed heeft afgeleverd! Dat is slecht voor je naam en reputatie!

Een goede naam komt te voet en vertrekt te paard.

Oftewel, een goede reputatie opbouwen gaat langzaam en moeizaam en één fout kan al die inspanningen weer te niet doen.

Laat het niet zover komen, Tatoeëer wat je beheerst en ga niet oefenen op je klant.

Succes,

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Tattoos Wel of Niet coveren?

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.