headershadow

Latest Blogposts

Verstandskies…

kiespijnBen vandaag met mijn schoonzoon, Big Tattoo Dennis, naar de afdeling kaakchirurgie in het ziekenhuis geweest. Hij knalde al een paar dagen en vooral nachten met zijn hoofd tegen de muur van de kiespijn… Na enig oeverloos heen en weer bellen met allerlei tandarts gebonden diensten was er dan vandaag een plekje, de twee (2) ondeugende verstandskiezen “Mochten” er uit! Whoopie!
Bij een vorige behandeling was het allemaal wat verkeerd gegaan, dus hij vond het best wel spannend. Daarom mocht ik mee als begeleider 🙂
Deze chirurg bleek een oude bekende van mij te zijn dus hij zou extra voorzichtig zijn met “de jongen” (2meter en 3 cm en 100kg)

In de wachtkamer begon het gelijk al, kleppen over tattoos. Dennis zat helemaal onder de tramadol, dus was ook weer even compleet en pijnloos bij de les. Er waren andere patiënten met hun begeleiders en het leek wel of iedereen een tattoo had of pas een tatoeage had laten zetten of er 1 ging laten zetten. Het was heel gezellig en voordat we het wisten waren we alweer aan de beurt (in de OK).

Voor die tijd hebben we adressen en telefoonnummers uitgewisseld met de getatoeëerde nieuwe vrienden, die je dan zomaar op een onverwachte plek tegenkomt. Fantastische ervaring!

Oh ja, met Dennis gaat het al best weer goed, beetje vloeibaar eten, dat wel 🙂 🙂 🙂 Maar inmiddels sleutelt hij ook al weer aan zijn brommert.

TattooChiel

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Verstandskies…

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.