headershadow

Latest Blogposts

Weer terug op het honk!

Beekje in de ArdennenNa een weekje uitblazen in de Ardennen ben ik weer terug op het honk.

Zelf zie ik enorm uit naar het Workshop Tatoeëren Weekend  van eind november.  De vorige workshops  waren zo’n succes dat ik zeker weet dat we er samen wederom een tatoeëer-feest van zullen gaan maken!

 

Ook heb ik bedacht dat het misschien wel interessant zou kunnen om zijn  te horen of er interesse bestaat om op de ouderwetse manier te leren tattoonaalden maken. Laat gerust een berichtje achter onder deze blogpost wat je daar eventueel van vindt. Misschien dat we daarover dan ook een keer iets kunnen organiseren.

Verder heb ik tijdens deze week veel gewandeld met een van de honden en veel gelezen over het Ardennen offensief tijdens de 2e Wereldoorlog. (The Battle of the Bulge) Man,man,man wat hebben die kerels geleden. Maar door maar door te gaan hebben ze wel bereikt dat ze uiteindelijk geslaagd zijn in hun opzet: Het Duitse offensief te stoppen en ze zelfs terug te dringen en uiteindelijk  de Duitsers definitief te verslaan!

En dat doorgaan is zo belangrijk. Ook als je bijvoorbeeld wilt leren tatoeëren. Tijdens elk leerproces loop je tegen problemen aan die je moet oplossen. Door ijverig te oefenen en dóór te gaan met datgene wat je wil leren bereik je op een gegeven moment je doel. In dit voorbeeld uiteraard: Goed tattoos zetten!

Op jouw succes,

TIP: Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 


tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Weer terug op het honk!

Plaats een reactie


*