headershadow

Latest Blogposts

Workshop Tatoeëren 14 en 15 oktober 2011

Op vrijdag en zaterdag hebben we een 2-daagse workshop tatoeëren “gedaan” 🙂

We begonnen de 2 daagse Workshop Tatoeëren  , zoals inmiddels gebruikelijk, met koffie en kennismaken. De mannen, er waren deze keer geen vrouwen bij, hadden van tevoren aangegeven waar de knelpunten lagen dus we konden direct heel gericht aan de slag gaan!

De eerste dag, vrijdag, hebben we ons onledig beziggehouden met een paar verschillende lettertypes die in dit geval het toepasselijke het woord AMSTERDAM vormden… Sierletters, Blokletters en uiteraard ook de Latin letters, maar daar hadden we “uiteraard” meer toepasselijke teksten voor.

De tweede dag, zaterdag, zijn we aan het schaduwen gegaan. We hebben één tattoo schaduw techniek, sweepshading, uitvoerig behandeld en uitgebreid geoefend, op dikke oefenhuid.

Tussendoor hebben we uiteraard ook de Naald instelling en Tattoomachine afstelling uitvoerig besproken en uitgelegd. En idem voor de verschillende naaldsoorten en de toepassing ervan.

Verder uiteraard heel veel gekletst over ,jawel, Tatoeëren! en indien nodig 🙂 gedronken en gegeten.

Na twee zeer drukke dagen waarin de focus lag op strakke lijnen, Latin letters en schaduwen is iedereen vermoeid maar voldaan weer naar huis gegaan.

En niet onbelangrijk: “Zelf heb ik ook enorm genoten!” Patrick en Remco bedankt!

 

TattooChiel

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Workshop Tatoeëren 14 en 15 oktober 2011

Plaats een reactie


*