headershadow

Latest Blogposts

Workshops tatoeëren en cursussen tatoeëren

Door drukke werkzaamheden 🙂 met de workshops tatoeëren en cursussen tatoeëren ben ik niet toegekomen aan het schrijven van blogberichten. Maar goed, nu ben ik er weer. Kwestie van het juiste Time Management toepassen heb ik begrepen!

Soms heb je iemand toegelaten op de  workshops tatoeëren en cursussen tatoeëren die zo verschrikkelijk graag wil leren tattoos zetten dat het bijna zielig is. Hij loopt de deur plat of  je hem wilt helpen. Het is het enige wat hij wil leren en de rest van zijn leven blijven doen. Volgens eigen zeggen is hij dag en nacht met zijn “roeping” bezig.

De teken portfolio ziet er ook goed uit dus dan kunnen we aan de slag.

De eerste dag werd er fantastisch gewerkt en werden ook de instructies  heel goed  opgevolgd maar de dagen daarna ging de cursist een eigen weg volgen en dingen doen die hij zelf bedacht had. De naaldinstelling niet goed, de tattoomachine afstelling niet goed, de outlines niet goed, de werkwijze tatoeëren niet goed, de hygiëne niet goed, etc. etc.  Daarvoor vol je dus geen cursus! Dan kun je beter thuis blijven en daar gaan klooien!

Nou ben ik best wel een geduldig persoon, dat moet je wel zijn als je dagenlang tatoeëert en uren met dezelfde persoon aan het werk bent, maar dit eigenwijze mannetje heb ik de deur gewezen. Weggestuurd!

Als je zo je eigen zin wil doen dan moet je dat maar elders doen. Als je niet eens de moeite neemt om de basistechnieken tatoeëren grondig onder de knie te krijgen dan wordt het nooit wat…

Ik heb er ’s avonds maar een biertje op gedronken, je moet toch wat 🙂

Als je wilt deelnemen aan een van de workshops tatoeëren en cursussen tatoeëren zul je leergierig moeten zijn…

 

TIP:Om alvast veel kennis over het VAK tatoeëren op te doen kun je mijn GRATIS e-book hieronder direct downloaden.

Optin Arrow
Gratis E-Book!

 

 

 

 

 

 

 

tattoo artist, geeft ook tattoo- en piercingcursussen, http://www.zelftatoeeren.nl
Meer over

0 reacties op “Workshops tatoeëren en cursussen tatoeëren

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.